Reģistrācija un aktivizācija

1. Kā varu atjaunot paroli?

Ja esat aizmirsuši paroli, ievadiet savu e-pasta adresi, lai varam nosūtīt atgūšanas saiti.

2. Kādēļ pēc reģistrēšanās SignWise pakalpojumā es nesaņēmu aktivizācijas e-pastu?

E-pasta vēstule tiks sūtīta no šādas e-pasta adreses: signbot@portal.signwise.org Pārbaudiet, vai e-pasta vēstule nav novirzīta uz jūsu mēstuļu vai e-liekpasta kastīti. Ja neesat saņēmuši vēstuli, klikšķiniet šeit , lai nosūtītu e-pasta vēstuli mūsu tehniskā atbalsta dienestam. E-pasta vēstulē paskaidrojiet problēmu un norādiet savu kontaktinformāciju.

3. Kā varu pievienot savus kontus?

Ja jums ir vairāki konti, varat tos pievienot, lai ērti pārslēgtos starp tiem.

  1. Piesakieties vienā no saviem kontiem.
  2. Novietojiet peles kursoru uz bultiņas pie jūsu vārda, augšējā labajā stūrī un izvēlieties "Mans konts" nolaižamajā izvēlnē.
  3. Klikšķiniet uz pogas "Pievienotie konti".
  4. Ievadiet cita konta e-pasta adresi un klikšķiniet uz "OK".
  5. Pārbaudiet savu iesūtni. Tajā vajadzētu būt apstiprināšanas e-pasta vēstulei. Klikšķiniet uz saites, kas ievietota šajā vēstulē.
  6. Noklikšķinot uz saites, nonāksiet atpakaļ portālā. Jaunais konts ir aktivizēts.
  7. Kontus varat pārslēgt nolaižamajā izvēlnē, kas atrodas augšējā labajā stūrī.

4. Kā varu kontam pievienot savu ID karti vai mobilo ID?

Ja jums ir konts, kas aizsargāts ar paroli, varat tam pievienot viedkarti vai mobilo ID kā alternatīvo autentifikācijas metodi.

  1. Dodieties uz www.signwise.org
  2. Klikšķiniet uz "Pieteikties" un izvēlieties ID karti vai mobilo ID.
  3. Jums jāizvēlas, vai vēlaties izveidot jaunu kontu vai pieslēgties ar esošo kontu. Ierakstiet esošā konta e-pasta adresi un paroli un klikšķiniet uz "Piesaistīt manu kontu".
  4. Ja ievadītie akreditācijas dati bijuši pareizi, jūs pieteiksieties savā kontā, un tas tiks savienots ar jūsu ID karti vai mobilo ID.

5. Kā varu slēgt savu kontu?

Jūs varat izdzēst savu SignWise kontu, bet ņemiet vērā, ka zaudēsiet visus datus.

  1. Piesakieties savā kontā.
  2. Novietojiet peles kursoru uz bultiņas pie jūsu vārda, augšējā labajā stūrī un izvēlieties "Mans konts" nolaižamajā izvēlnē.
  3. Klikšķiniet uz pogas "Dzēst kontu".
  4. Atzīmējiet izvēles rūtiņu "Apstiprinu, ka esmu šī konta likumīgais īpašnieks, un pēc konta dzēšanas nevarēšu atgūt piekļuvi saviem datiem."
  5. Klikšķiniet uz pogas "Dzēst kontu", kas atrodas zem izvēles rūtiņas.
  6. Jūsu sesija beigsies, un jūsu konts būs izdzēsts.