Rekisteöinti ja aktivointi

1. Kuinka voin uusia salasanani?

Jos olet unohtanut salasanasi, anna sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme sinulle salasanan palautuslinkin.

2. Miksi en ole saanut aktivointiviestiä, vaikka olen rekisteröitynyt allekirjoitus.fi palveluun?

Viestin pitäisi tulla tästä sähköpostiosoitteesta: signbot@portal.signwise.org Varmista, ettei viestisi ole mennyt roskapostikansioosi. Jos et ole saanut viestiä, napsauta tästä ja lähetä sähköpostia tukitiimillemme. Selitä viestissä ongelmasi ja anna yhteystietosi.

3. Kuinka voin yhdistää käyttäjätilini?

Jos sinulla on useita käyttäjätilejä, voit yhdistää ne, jotta voit vaihdella käytettävää tiliä helposti.

  1. Kirjaudu sisään jollekin tileistäsi.
  2. Siirrä hiiren osoitin nimesi vierellä oikeassa yläkulmassa olevan nuolen päälle ja valitse pudotusvalikosta Käyttäjätili.
  3. Napsauta Yhdistetyt käyttäjätilit -painiketta.
  4. Anna toisen tilisi sähköpostiosoite ja valitse OK.
  5. Tarkista sähköpostisi. Sinulle on lähetetty vahvistusviesti. Napsauta vahvistusviestissä olevaa linkkiä.
  6. Vahvistusviestissä oleva linkki vie sinut takaisin portaaliin. Uusi tili on nyt aktivoitu.
  7. Voit vaihdella tilejäsi suoraan oikeassa yläkulmassa olevan pudotusvalikon kautta.

4. Kuinka voin yhdistää henkilökorttini tai mobiilivarmenteeni tiliini?

Jos sinulla on jo salasanalla suojattu tili, voit yhdistää siihen sähköisen henkilökorttisi tai mobiilivarmenteesi, ja käyttää niitävaihtoehtoisina tunnistautumistapoina.

  1. Siirry kohtaan www.signwise.org
  2. Napsauta Kirjaudu sisään -painiketta ja valitse henkilökortti tai mobiilivarmenne.
  3. Sinulta kysytään, haluatko luoda uuden tilin vai yhdistää uuden tunnistusvälineen olemassa olevaan tiliisi. Kirjoita nykyisen tilisi sähköposti ja salasana ja valitse Yhdistä tilini.
  4. Jos salasana oli oikein, sinut kirjataan sisään tilillesi ja tilisi yhdistetään henkilökorttisi tai mobiilivarmenteeseesi.

5. Kuinka voin sulkea tilini?

Voit poistaa allekirjoita.fi-tilisi, mutta muista, että kaikki tietosi ja tallennetut dokumentit poistetaan samalla.

  1. Kirjaudu sisään tilillesi.
  2. Siirrä hiiren osoitin nimesi vierellä oikeassa yläkulmassa olevan nuolen päälle ja valitse pudotusvalikosta Käyttäjätili.
  3. Napsauta Poista käyttäjätili -painiketta
  4. Valitse että olet tämän käyttäjätilin haltija ja hyväksyt käyttäjätilin poistamisen. Tilin poistaminen tuhoaa kaikki tietosi ja tallentamasi dokumentit palvelussa pysyvästi"."
  5. Napsauta valintaruudun alla olevaa Poista käyttäjätili -painiketta.
  6. Sinut kirjataan ulos palvelusta ja tilisi poistetaan.