Registreerimine ja aktiveerimine

1. Kuidas ununenud salasõna taastada?

Kui olete oma salasõna unustanud, sisestage oma meiliaadress ja me saadame teile lingi selle taastamiseks.

2. Miks ma ei saanud peale SignWise’is registreerumist aktiveerimismeili?

Meil peaks tulema järgmiselt meiliaadressilt: signbot@portal.signwise.org Palun veenduge, et meili ei suunatud „Spam“ või „Junk E-mail“ kausta. Kui te ei ole meili saanud, vajutage siia et võtta ühendust meie kasutajatoega. Palun lisage ka probleemi kirjeldus ning oma kontaktid.

3. Kuidas ühendada oma kontod?

Kui sul on mitu kontot, saad need lihtsamaks üleminekuks ühendada.

  1. Logige ühele oma kontodest sisse.
  2. Liigutage hiirt oma nime kõrval olevale noolele üleval paremas nurgas ja valige rippmenüüst „Minu konto“.
  3. Vajutage „Ühendatud kontod“ nuppu.
  4. Sisestage oma teise konto meiliaadress ja vajutage „OK“.
  5. Kontrollige oma postkasti. Seal peaks olema kinnitusmeil. Vajutage selle sees olevale lingile.
  6. Meilis olev link suunab teid tagasi portaali. Uus konto on nüüd aktiveeritud.
  7. Saad nüüd oma kontosid vahetada otse üleval paremas nurgas olevast rippmenüüst.

4. Kuidas ühendada oma ID-kaart või mobiil-ID enda kontoga?

Kui sul juba on salasõnaga kaitstud konto, saad ühendada oma ID-kaardi või mobiil-ID selle kontoga alternatiivseks autentimismeetodiks.

  1. Minge www.signwise.org
  2. Vajutage „Logi sisse“ ja valige ID-kaart või mobiil-ID.
  3. Teilt küsitakse, kas soovite luua uue konto või siseneda olemasolevale kontole. Sisestage olemasoleva konto meiliaadress ja salasõna ning vajutage „Ühendada minu kontoga“.
  4. Kui andmed olid õiged, logitakse teid sisse ja teie konto on ühendatud ID-kaardi või mobiil-ID’ga.

5. Kuidas kontot sulgeda?

Võite oma SignWise’i konto kustutada, kuid teadke, et sellisel juhul kaotate kõik sinna salvestatud andmed.

  1. Logige oma kontole sisse.
  2. Liigutage hiirt oma nime kõrval olevale noolele üleval paremas nurgas ja valige rippmenüüst „Minu konto“.
  3. Klikka „Kustuta konto“ nupule.
  4. Lisage linnuke kinnitusele „Kinnitan, et olen selle konto omanik ja olen teadlik, et kontot kustutades ei ole mul võimalik taastada juurdepääsu oma andmetele.“
  5. Vajutage „Kustuta konto“ nuppu kinnituse all.
  6. Nüüd logitakse teid välja ja teie konto ongi kustutatud.