Գրանցման եւ ակտիվացում

1. Ինչպես կարող եմ վերականգնել կորցրած գաղտնաբառը

Երբ դուք մոռացել եք Ձեր գաղտնաբառը, մուտքագրեք ձեր էլ-փոստի հասցեն, որպեսզի մենք կարող ենք ուղարկել ձեզ հղում վերականգնել.

2. Ինչու չեմ ստացել ակտիվացման նամակը, գրանցվելուց հետո SignWise.

Նամակը պետք է գալ այս էլեկտրոնային փոստի հասցեն: signbot@portal.signwise.org Համոզվեք, որ նամակը չի փոխանցվել է "սփամ" թղթապանակում կամ "junk փոստով:": Եթե ​​դուք չեք ստացել, e-mail, մամուլ Այստեղ է Ուղարկել հաղորդագրություն մեր աջակցության թիմի. Խնդրում ենք ներառել բացատրությունը խնդրի ձեր էլեկտրոնային փոստով, ինչպես նաեւ Ձեր կոնտակտային տվյալները:

3. Ինչպես կարող եմ միացնել իմ հաշիվները.

Եթե ​​դուք ունեք մի քանի հաշիվներ, Դուք կարող եք միացնել նրանց համար հեշտ անջատումների:

  1. Մուտք գործեք մեկի Ձեր հաշիվների.
  2. Անցեք սլաքը կողքին Ձեր անունը վերեւի աջ անկյունում, եւ ընտրեք "Իմ հաշիվը" - ի բացվող մենյուի.
  3. Սեղմեք "կապված հաշիվներ":
  4. Մուտքագրեք Ձեր էլփոստի հասցեն մեկ այլ հաշիվ, եւ սեղմեք "OK":
  5. Ստուգեք ձեր ներարկղ. Դուք պետք է ստանա հաստատման նամակ. Սեղմեք հղումը այդ էլ.
  6. Հղումը ից էլեկտրոնային փոստով կուղղի Ձեզ վերադառնալ Լուս. Հիմա մի նոր հաշիվ ակտիվացված է:
  7. Դուք կարող եք անցնել իրենց հաշիվները անմիջապես բացվող մենյուի վերեւի աջ անկյունում:

4. Ինչպես կարող եմ միացնել իմ բջջային կամ ID իմ հաշվին.

Եթե ​​դուք արդեն ունեք հաշիվ ծածկագրի պաշտպանությամբ, դուք կարող եք միացնել խելացի քարտ ID- ն բջջային հաշվում որպես այլընտրանքային վավերացման մեթոդի:

  1. Go to www.signwise.org
  2. Սեղմեք "Մուտք" եւ ընտրեք Նույնականացման քարտը կամ բջջային ID.
  3. Դուք պետք է հարցին, թե արդյոք դուք ցանկանում եք ստեղծել նոր հաշիվ կամ միացնել Ձեր հաշվին: Մուտքագրեք Ձեր էլփոստի հասցեն եւ գաղտնաբառը համար Ձեր գոյություն ունեցող հաշիվ, եւ այնուհետեւ կտտացրեք "Հանձնարարեք իմ հաշիվը":
  4. Եթե ​​հավատարմագրերը են մտել ճիշտ է, դուք պետք է մուտք գործել համակարգ, եւ ձեր հաշիվը կլինի կապված ձեր ID քարտի կամ բջջային ID:

5. Ինչպես կարող եմ հրաժարվել իմ հաշիվը:

Դուք կարող եք ջնջել Ձեր հաշիվը SignWise, սակայն հիշեք, որ ձեր բոլոր տվյալները կկորչեն:

  1. Մուտք գործել Ձեր հաշիվը.
  2. Անցեք սլաքը կողքին Ձեր անունը վերեւի աջ անկյունում, եւ ընտրեք "Իմ հաշիվը" - ի բացվող մենյուի.
  3. Սեղմեք "Ջնջել հաշիվ".
  4. Ստուգեք վանդակը "Ես հաստատում եմ, որ ես եմ լիիրավ սեփականատերը հաշվին, եւ այն հեռացնելու, ես չեմ կարող վերականգնել մուտք գործել իմ տվյալները",
  5. Սեղմեք "Ջնջել" Հաշվի դրոշի ներքո:
  6. Դուք պետք է մուտք գործեք, անջատելու համար, եւ ձեր հաշիվը կջնջվի: